Ki találta fel a Strong Power krémet

Ez a gyémántot a tubusban (ahogy mi nevezni szokjuk) két Zsolnaiak találták fel, Kupčák Roman és Zavadil Richard. Korábbi profi sportolóként számos ütést és sérülést tapasztaltak, így mindig volt kéznél egy krém, ami enyhíti a fájdalmukat vagy felgyorsítja a regenerációt. Mivel a piacon egyetlen krém sem felelt meg az elvárásaiknak, úgy döntöttek, hogy elkészítik a saját verziójukat. A cél pragmatikus volt: segíteni a gyakori mozgásszervi problémákkal küzdőknek.

Tehát hogyan készült el az első krém? “Egy szép, napos reggel úgy döntöttünk, hogy gulyást főzünk, de ez helyett bekevertük a krémet 😂. Szerencsére a receptet megjegyeztük. Egy kis móka nem árt, nem? Mi valójában mindig mosolygunk és nevetgélünk :D.”, mondta Richard.

Most komolyra fordítva a szót: Előkészítéssel és teszteléssel eltelt 2 év, amíg megkaptuk az összes engedélyeket és regisztrációt, hogy a krém minden paraméterben megfelel.  2014-től, 2016-ig a krém tesztelésnek és az első használók véleményezésének volt kitéve, hogy megszerezzük a tapasztalatokat és a véleményeket.

“Szóval összesen 4 év munka és próbálkozás, amig hivatalosan a krémet kiadtuk a világba. 2017 óta hivatalosan is megkezdtük az értékesítést a szlovák piacon” – tette hozzá Kupčák Roman.

Hol készül a Strong Power

A krémet Szlovákiában találták fel, de a csehországi ALPA üzemben gyártják. A tulajdonosok olyan kivételes partnert kerestek, aki hagyománnyal és minőséggel rendelkezik. Az ALPA maximálisan megfelelt az elvárásaiknak, és szerintük garanciát vállalnak arra, hogy a krémet mindig jól bekeverik.

A maximális gyártási kapacitás napi háromműszakban 27.000 db. A Strong Power töltésére szolgáló csarnokban más termékeket is töltenek, így a cég tulajdonosai csak ehhez a krémhez a közeljövőben szeretnének építeni egy új gyártócsarnokot és töltősort.

Röviden a tulajdonosokról

Zavadil Richard egykori sportoló, aki tele van jó hangulattal, lendülettel és ötletekkel. Tökéletes felesége és két gyermeke van, akikkel aktív életet él. A cégnél a rendelések feldolgozása, a kiskereskedelmi logisztika és az ügyfélszolgálat feladatai közé tartozik.

Kupčák Roman örökké mosolygós, boldog házasságban élő férfi, minden szabadidejét a csodálatos feleségével aktívan tölti (főleg a sporttal). Korábban profi sportoló volt, birkózott K-1-ben és thai boxban, de rendszeresen lehetett találkozni vele műkorcsolya, jégkorong, atlétika vagy karate órákon. A Strong Powernél nemcsak Szlovákiában, hanem külföldön is ő irányítja a B2B üzletágat.

strongpower-majitelia-richard-zavadil-roman-kupcak