Strong Power egy masszázs és regeneráló krém, amelyet nem csak az izomzatot regeneráló sportolók értékelik, hanem a nehezen dolgozók, idősebb emberek is, akiknek gyakori mozgásszervi problémái vannak.
Hűsítő-melegítő hatású, gyorsan beszívódik és nem hagy maga után zsíros érzetet.
Több eredetű problémákon segít, különösen azokon, amik túlzott fizikai terhelésből erednek. Vállak, gerinc, térdek vagy más testrészek bőrére való, viszont csak külső használatra való.

strongpower-krem-zena-bezkyna

Elsősegély sportolóknak

A mi gyémánt a tubusban (ahogy mi a Strong Power krémet nevezni szokjuk) él és amatőr sportolóknak segít. Az összetevői segítségével nyújt testnek felfrissülést, ellazulást és ezzel gyorsítsa a izomzat regenerációját.
Izomláz esetében is segít, és mindenki értékelni fogja, aki kellemetlen sérülést szenvedett (krém segít a gyorsabb regenerációban). Használatát sportolás előtt és után javasoljuk (legjobban közvetlenül a zuhanyozás után hat).

Időseknek és nyugdíjasok számára

Sok idős ember mozgásszervi nehézséget érez, ezért javasoljuk használni a mi Strong Power krémet. Különösen alkalmas derék, trapéz, lapockai izmok stb. nehézségek táján. Pozitívan hat izomzat, ín és ízület probléma esetében is.  Krémet elég csak felvinni a problémás területekre és hagyni hatni. Rövid időn belül hat.

strongpower-krem-muzi-pri-praci-tazka-praca

Nehezen dolgozók számára

Akik nehéz munkát végeznek, ismerik azt a kellemetlen fáradság és fájdalmas test érzést. Nyúlj a krémünkért, ha rövid vagy egész napos nehéz munkát végeztél. A fájdalmas tesztrések bekenésével, lehet az láb, kéz, gerinc, derék stb, az izomzat ellazul és megkönnyebbül.

Terhes nők és anyukák számára

IGEN, a terhes nők esetében is sikerrel jár a krémünk. Láb dagadás, repedt erek vagy gerinc problémák esetében hihetetlenül sok nő próbalta ki a krémet. Amennyiben hasonló problémái vannak, egyszerűen kenje fel a krémet a problémás területekre, és hagyja hatni. Azonban javasoljuk, hogy konzultáljon orvosával a krém használatának megfelelőségéről. A Strong Power túlterhelt kezekre is kiváló. Tehát, ha egész nap a kezedben hordja a babát, és szó szerint már nem érzi a kezét, akkor ajánljuk a tubusban lévő gyémántunkat.

dieta-v-posteli-fevermates-teplomery
dieta-hra-fevermates-teplomery

Gyerekek számára

Gyerekeknek 3 éves kortól javasoljuk a Strong Power krém használatát. Gyerekbőrre biztonságos, viszont vigyázzon, a krém összetevői elég erősek, ezért kisebb mennyiségben javasoljuk a használatát. Amennyiben először fogja gyereken használni a krémet, javasoljuk bekenni az alkart, hogy tesztelni tudja, nem jön-e elő allergikus reakció. 

Milyen esetben használ a krém? Főleg a megütött helyeken, duzzanatoknál, szúnyogcsípés, méhcsípés, vagy más rovar csípés. Ha a gyerek beteg, javasoljuk bekenni a mellkast. Gyerekek növekedési problémáira is kiváló (gyorsan nővő gyerekeknek általában fájnak a lábai, ezért javasoljuk, hogy a lábfejet térdtől a lábfej felé kenje kis mennyiségben).

Gyakran ismételt kérdések

Egyszer melegít, egyszer hűsít. Hogyan működik a krém?

A krém felvitele után beindul a túlmelegedés hatása, az úgy nevezett hiperemizáló hatás. Ezzel egy adott szegmensben felgyorsul az anyagcsere rendszer, ami jobb és gyorsabb gyógyulási folyamatokat idéz elő. A kezdeti érzés enyhén hűvös, a szövet mintha felébredne. A krémben található összetevők masszírozásának köszönhetően egy kicsit felmelegszik, és gyorsabban felszabadítja a szövet rugalmasságát. Így a feszült izmok szépen ellazulnak.

Használható a krém gyulladásos problémákra?

Az elérhető és ismert gyulladáscsökkentő krémek alapkínálata mellett a Strong Power krémnek nincs gyulladáscsökkentő hatása, ami azt jelenti, hogy attól függetlenül használható, hogy van-e gyulladása vagy sem.

Hogyan és mikor kell alkalmazni a krémet?

Javasoljuk, hogy a bőr lemosása után vigye fel a krémet, legalább naponta egyszer (ha kisebb problémái vannak). Nagyobb problémák esetén naponta nyugodtan 3-4 alkalommal is, legalább 5-6 napig. Javasoljuk a problémás részekre kenni, viszont soha ne az egész testre. Fedje le a problémás területet légáteresztő anyaggal, hogy a terület lélegezni tudjon.

Mikor nem alkalmazható a krém?

A krémet nem szabad sérült bőrön, nyílt sebeken, nap- vagy leégett bőrön használni. Akkor is, ha a krém bármely összetevőjére allergiás reakciót észlelnek. Ha diagnózisa van, és erősebb gyógyszereket szed, konzultáljon orvosával a krém használatával kapcsolatban.

Milyen összetételű a krém?

Strong Power krém összetevője: Aqua, Methyl Salicylate, Menthol, Polysorbate_80, Eugenol, Phenoxyethanol, Ethylhexyglycerin, Carbomer a Triethanolamine.

Az eugenolt parfümök, ízesítők, illóolajok előállításában, valamint a gyógyászatban helyi fertőtlenítőként és érzéstelenítőként használják.

A Gaultherin olaj egy természetes anyag , amely jótékony hatással van az emberi szervezetre. Legismertebb forrása az úgy nevezett “Gaultherin olaj”, amelyet kúszó fajdbogyóból nyernek ki, amely főleg Észak- és Dél-Amerika erdőiben fordul elő. Ma többnyire szintetikusan készül. Egészen a közelmúltig ezt a növényt kenőcsökben, teákban használták, később azonban a metil-szalicilát önmagában, többféle hatású alkalmazása uralkodott. Jellegzetes aromájú olajos folyadék, amely a bőrre kenve felmelegít és enyhíti a test fáradtságát.

Mentol a szervezet számára jótékony hatású természetes anyag, amely a Mentha nemzetséghez tartozó növényekben, különösen a borsmentában található. Erősen aromás illatú, sokoldalú hatásait nem csak a gyógyszerekben, hanem a konyhában és a kozmetikában is hasznosítják. A mentol fertőtlenítő hatású, helyi érzéstelenítő hatású és fájdalomcsillapító. Enyhülést hoz az ízületek és lágyszövetek akut vagy krónikus eredetű gyulladásos betegségei ellen.